e-mail: info@insmachinery.com   Тел.: +359 878 95 72 02

 

 

партньорство

инструменти

Ние сме ...

материали

Тъй като нашите клиенти са се доверили и предоставили на нас пластмасови шприц форми ще бъдат произведени, като се използват най-рентабилни методи. Винаги отговаряме на сроковете на нашите клиенти, като използваме гъвкаво производство. Ние сме в състояние да работим с голямо разнообразие от материали, първични, рециклирани, стъклонапълнени или съдържащи добавки. Разполагаме с помещение с всички необходими инструменти, което ни позволява да извършваме поддръжка на инструменти, промени и спешни ремонти, ако е необходимо, за да запазим производството по график. Вашите продукти ще бъдат опаковани според Вашата спецификация. Ние можем да ви предоставим необходимата ви услуга. Не се колебайте ако имате въпроси и се свържете с нас.

20 years partnership

За изработката на инструментариума, ние имаме избор дали да използваме един от нашите партньори за инструментални продукти на България или Китай. За по-големи инструменти ние можем да се обърнем към нашите колеги в Китай които могат да изработят високо качествени инструменти на възможно най-ниски цени и бързи срокове на изработка. Рутинната поддръжка на инструмента се извършва безплатно за времето, през което формовъчните инструменти на Инс-Машинъри са предоставени от нашите клиенти, така че минимизират времето за престой и грижата за тях.

Ако имате съществуваща инструментална екипировка и търсите нов доставчик на формоване, Инс-Машинъри могат да адаптират вашите инструменти за нашите машини за формоване, ако е необходимо, и да произвеждат формовъчни проби безплатно.

ако е необходим някакъв ремонт или обновяване, това може да се направи в нашата собствена зала за инструменти.

Ние сме добре утвърдена компания с модерна, чиста фабрична среда, използвайки най-новото оборудване, тъй като ще видите от нашия заводски списък, че имаме изключителна гама от машини, както и достатъчен капацитет, за да гарантираме, че отговаряме на вашите изисквания за доставка.

Инс-Машинъри е специалист по отраслите материали и сме работили с високотехнологични пластмаси и оцветители за тях , като например:

ABS  Acrylonitrile-Butadiene-Styrene

CPVC  Chlorinated Polyvinyl Chloride

ECTFE  Ethylene-Chlorotrifluorethylene

ETFE  Ethylene-Tetrafluoroethylene

EVA  Ethylene-Vinyl Acetate

FEP  Fluorinated Ethylene Propylene

HDPE  High-Density Polyethylene

LCP  Liquid Crystal Polymer

LDPE  Low-Density Polyethylene

LLDPE  Linear Low-Density Polyethylene

MDPE  Medium-Density Polyethylene

MFA  Polytetrafluoroethylene-Perfluoromethylvinylether

PA  Polyamide (nylon)

PAEK  Polyaryletherketone

PAES  Polyarylethersulfone

PAI  Polyamide-Imide

PAR  Polyarylate

PAS  Polyarylsulfone

PB  Polybutylene

PBT  Polybutylene Terephthalate

PC  Polycarbonate

PCT  Polycyclohexylenedimethylene Terephthalate

PCTA  PTA and CHDM Copolyester

PCTFE  Polychlorotrifluoroethylene

PCTG  Glycol-Modified PCT Copolymer

PE  Polyethylene

PEEK  Polyetheretherketone

PEI  Polyetherimide

PES  Polyethersulfone

PET/PETE  Polyethylene Terephthalate

PETG  Glycol Modified Polyester Terephthalate

PFA  Perfluoroalkoxy

PI  Polyimide

PMMA  Polymethyl methacrylate (acrylic)

PMP  Polymethyl Pentene

POM  Polyoxymethylene (acetal)

PP  Polypropylene

PPE  Polyphenylene Ether, Modified

PPS  Polyphenylene Sulfide

PS  Polystyrene

PSU  Polysulfone

PTFE  Polytetrafluoroethylene

PTMT  Polythramethylene Terephthalate

PU/PUR  Polyurethane

PVC  Polyvinyl Chloride

PVDF  Polyvinylidene Fluoride

PVF  Polyvinyl Fluoride

SAN  Styrene Acrylonitrile

SMA – PC Blends  Styrene Maleic Anhydride and Polycarbonate

TPE  Thermoplastic Elastomer

UHMW-PE  Ultra High Molecular Weight Polyethylene

Инс-Машинъри е специализирана в производство на изделия от пластмаса повече от 25 г. в този бранш. Фирмата разполага с над 20 броя шприц машини със сила за затваряне на формата от 25 до 250 тона и грамаж от 0.010 кг. до 0.700 кг. Шприц автоматите са производство на водещи Европейски фирми като: ENGEL,  BOY,  ARBURG. Производствените и складови помещения са разположени на 2100 кв.м.площ.

 

Дружеството произвежда богата гама от артикули. По голямата част от мощностите ни са натоварени с поръчки за производство на пластмасови детайли по заявка на нашите клиенти. Работим съвместно с фирми от цялата страна. Партньорството ни с редица клиенти с течение на годините се е превърнало в здрави многостранни връзки. Те знаят, че могат да разчитат на коректност по отношение на срокове и качество.

За постигане на целите си Инс-Машинъри използва качествени материали, специализиран персонал и машини поддържани винаги в отлично състояние. В основата на нашия бизнес са организирането на съвместно производство с нашите клиенти и изработка на част от изделия или завършени изделия.

Чрез този сайт можете да разгледате част от нашата продуктова гама, услугите, които предлагаме и как да ни намерите и да се свържете с нас.

Повече наши клипове можете да видите като ни последвате в Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC5x9goPoIEfLhmhwdy4BiJQ?view_as=subscriber

 

e-mail: info@insmachinery.com

Тел.: +359 878 95 72 02