Условия за плащане на Инс-Машинъри ООД

След разглеждането на артикулите в раздел „резервни части“ на Инс машинъри ,желаете да получите информация за даден продукт или цена моля изпратете запитване с даденият референтен номер.

Ние ще Ви отговорим възможно най скоро.

При желание на артикул от Ваша страна се издава проформа фактура и след дата на издаване купувача се задължава на изплати целият размер на сумата в четиринадесет дневен срок.

След получаване на сумата от купувачът , продавача Инс-Машинъри издава фактура и начислява данък добавена стойност на договорената сума.

При неспазване на този срок , поръчката се анулира.

Разходи и товари
Вашите части се изпращат по DHL или по пощата и транспортните разходи се основават на техните цени. В допълнение към транспортните разходи има разходи за опаковане и обработка от в зависимост от теглото и големината на продукта. Ако теглото надвишава 30 кг, стоките се поставят на палет, за който ще има допълнителни разходи.

Време за доставка
Частите на склад ще бъдат изпратени възможно най-скоро. Ако поръчката е направена преди 11:00 GMT + 2, частите обикновено се изпращат същия ден, в противен случай се изпращат на следващия ден. Части, които не са на склад, ще бъдат изпратени веднага щом пристигнат.

Цени
Цените могат да се получават чрез изискване на запитване за даден артикул и която получавате от нас в офертата

Връщане и гаранция
Много от нашите продукти които са употребявани НЯМАТ гаранция.

Потвърждение на поръчката
Ако сте попълнили правилен имейл адрес, автоматично ще получите потвърждение на поръчката, което ви информира, че поръчката ви се обработва. Ако не получите потвърждение, изпратете имейл на info@insmachinery.com

Всички условия , могат да се договорят индивидуално в зависимост от Вашите изисквания.

Банкови детайли:
Банка: ДСК ЕАД
ТИТУЛЯР : Инс-Машинъри ООД
Гр.Габрово кв. Гачевци 79
Булстат: BG206058717
IBAN: BG80STSA93000026745721
ВАЛУТА: BGN

bg_BGBulgarian